donderdag 13 december 2012

In Bewegung 2

En dit is dan het resultaat van mijn project:
Jammer genoeg doet hij niet mee met de expositite in Duitsland. Maar dat is ook niet zo erg. Het was een goede inspiratie om dit te maken. En ik vind er wel een mooie plek voor.

De foto's van het resultaat zijn gemaakt op het Wad. (Nog een hele klus om ze daar te krijgen. En dan de wind die er voor zorgde dat we hem niet andersom op de foto kregen...)
 
Titel: "D├╗nsje op de ivige beweging fan de see"
("Dansen op de eeuwige beweging van de zee")Hieronder een collage van het eindresultaat en het proces.Op het Wad is er altijd de beweging van het water. Er staat stroom, het water komt op bij eb en gaat weer af bij vloed. Dan komen de platen tevoorschijn waar je tevoren overheen voer.

Met een boot maak je gebruik van deze getijdenstromen. Een zeilboot gebruikt daarbij ook nog eens de wind. Tegen de stroom in varen kost veel energie. Maar als je bijna tegen de wind in zeilt, dan gaat dat toch hard!

Evenwicht in het beeld verbeeldt het evenwicht in de getijden en de wind.1 opmerking:

  1. Knap hoor dat je een schets zo zuiver weet om te zetten in een prachtig resultaat. Jammer dat je niet mag exposeren. Daar begrijp ik helemaal niets van. Als dit afgewezen wordt, wat moet het nivo dan wel niet zijn?

    BeantwoordenVerwijderen